VALMENNUKSET

Etävalmennus

Etävalmennus on loistava tapa tulla valmennukseen, kun matka tai muu este estää lähitapaamiset. Tarvitset vain nettiyhteyden. Etävalmennuksen teho on todistetusti yhtä hyvä kuin tapaisimme kasvotusten.

Lue lisää

Ryhmävalmennukset

Ryhmävalmennukset voidaan tehdä pienissä tai suurissa ryhmissä. Ne voivat olla rentouttavia TYKY hetkiä tai tavoitteellisia valmennuksia. Ota yhteyttä ja katsotaan millainen valmennus teidän työyhteisölle sopii.

Pyydä tarjous

Verkkovalmennukset

Verkkovalmennukset ovat sinulle, joka haluat tehdä valmennuksia itsenäisesti omassa tahdissa, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Life coach valmennus

Valmennuksessa autan sinua kirkastamaan ammatillisia tai henkilökohtaisia tavoitteitasi. Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja näin saavuttamaan tavoitteesi. Voit olla lukossa elämäsi tai työsi kanssa tai et tiedä mihin suuntaan elämässä pitäisi lähteä. Mietitkö vielä mitä elämältä haluat?

Valmennus ei ole opettamista eikä konsultoimista, missä kertoisin mitä ja miten sinun kannattaisi tehdä. Se ei ole myöskään terapiaa vaikka sillä joskus voikin olla terapeuttinen vaikutus.

Valmennuksen teho perustuu oivalluksiin joita sinä tuotat. Minä autan sinua oivaltamaan. Life coach on ratkaisukeskeistä valmennusta, luottamuksella.

Lue lisää Life coachista tästä

Rentoutusvalmennus

Rentoutuminen on kehon ja mielen tila, jossa tapahtuu kokonaisvaltaista palautumista. Rentoutuminen auttaa myös kivun hallinnassa. Kivussa kehon lihakset jännittyvät ja syke nopeutuu, kun taas rentoutuksessa saadaan syke ja lihakset rentoutumaan.